top of page
Disclaimer

DISCLAIMER

Lindesk hanteert algemene voorwaarden die zonder voorbehoud van toepassing zijn bij het bezoek aan en of het gebruik van deze website. De informatie van op deze website is bedoeld als algemene informatie en bevat geen advies, noch schept deze informatie tot enige verplichting. Lindesk is niet aansprakelijk voor schade die het gevolg is van het gebruik van deze website, inclusief schade die is veroorzaakt door virussen of fouten of onvolledigheden van de informatie. Lindesk is evenmin aansprakelijk voor schade die het gevolg is van het gebruik van elektronische communicatiemiddelen, inclusief - maar niet beperkt tot - schade die het gevolg is van uitval of vertraging in de levering van elektronische berichten, onderschepping of manipulatie van elektronische berichten door derden of door computerprogramma's die voor elektronische berichten en het doorgeven van virussen worden gebruikt. De website bevat links naar externe websites en Lindesk is niet aansprakelijk voor het gebruik van de websites waarin gelinkt wordt naar deze site of voor internetsites waar deze website naar verwijst.

Lindesk en of de eigenaar van deze website controleert alle informatie die op deze website staat. Derhalve kunnen er ondanks deze zorgvuldigheid in de tussentijd bepaalde gegevens veranderd zijn. Een garantie voor een volledige juistheid van de ter beschikking gestelde informatie kan daardoor dan ook niet genomen worden.

Lindeks behoudt zich het recht voor om wijzigingen in de informatie aan te brengen zonder kennisgeving vooraf. Het kopiëren en gebruiken van teksten of delen van tekst, afbeeldingen, foto’s, documenten en overige content uit deze website is niet toegestaan zonder vooraf verkregen toestemming van Lindesk. 

bottom of page