top of page
Search

Assistent Expert/secretaresse Personenschade (28-40 uur)

Updated: Jan 26, 2022


Functiebeschrijving

Bij Lindesk werken we momenteel met zeven ervaren juristen, die veelal buiten kantoor werkzaamheden verrichten en vanuit ons kantoor in Den Bosch worden ondersteund door een drietal assistent experts. Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar op een baken, een houvast, een duizendpoot die zich eenvoudig aan de omstandigheden aanpast. Een flexibele doener die prioriteiten kan stellen en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Iemand die administratief en organisatorisch de zaken op een rijtje heeft. Een planner. Iemand die kan schrijven. Iemand die empathisch en menselijk kan communiceren, maar ook begrijpt dat soms een commerciële slag gemaakt moet worden. Een autonome geest die zijn/haar eigen grenzen kent en tijdig om hulp vraagt. Samen weet je tenslotte meer dan alleen. En bovenal een gezellige en inspirerende collega die ook wil meedenken over waar we met Lindesk naartoe gaan.

Wat is Lindesk?

Lindesk is een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in het behandelen van complexe letselschade. De afhandeling van letselschadeclaims vraagt om veel expertise. Met respect voor ieders belang begeleiden we partijen naar een redelijke oplossing. Omdat men veel waardering heeft voor onze onderscheidende aanpak groeit Lindesk snel.


Kan iedereen reageren?

Nou, we zijn wel zo eigenwijs om een paar randvoorwaarden te stellen. Zo heb je een Mbo+ denk- en werkniveau en haal je voor ons het maximale uit programma’s als Word, Excel en Outlook. Daarnaast ben je minimaal 28 uur per week beschikbaar. Heb je werkervaring in de letselschadebranche, een vergelijkbaar juridisch werkveld of bijvoorbeeld als kantoormanager? Dan zetten we een extra vinkje achter je naam.


Waarom Lindesk?

Bij Lindesk bouwen we enthousiast aan een deskundig team van professionals dat laagdrempelig met elkaar omgaat. We houden van aanpakken en kijken niet op een uur meer of minder. Maar we zijn niet voor niets gevestigd in het bourgondische Den Bosch. Omdat er naast de serieuze zaken waarmee we dagelijks bezig zijn ook ruimte moet zijn voor de goede dingen van het leven. De arbeidsvoorwaarden? Die zijn uiteraard marktconform en passend bij je ervaring.


Hoe neem je contact op?

Meer weten? Bel Maarten van der Linden (06-53753332) of Jan Jagers (06-53679107). Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar info@lindesk.nl. Lindesk stelt geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.
196 views0 comments
bottom of page