Search

ERVAREN EXPERT PERSONENSCHADE

(32-40 UUR)


Gezondheid versus geld. Dat is het spanningsveld waarin Lindesk opereert. De afhandeling van letselschadeclaims vraagt om veel expertise. Met respect voor ieders belang begeleiden we partijen naar een redelijke oplossing. Men heeft veel waardering voor de onderscheidende aanpak van Lindesk. We groeien dan ook snel. Om die reden zijn wij op zoek naar een Ervaren Expert Personenschade.


Wat is Lindesk?

Lindesk is een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in het behandelen van letselschade. Lindesk bestaat nog niet zo lang. Dus als je ons nog niet kent dan nemen we je dat niet kwalijk. Zie ons maar als the new kid on the block.Maar wel een met een jarenlange ervaring in de letselschademarkt.


Wat zoeken we?

In één woord: een duizendpoot. Een open en deskundige gesprekspartner die zich eenvoudig aan de omstandigheden aanpast. Een analytische onderzoeker voor wie de wereld van de aansprakelijkheid geen geheimen kent. Een bruggenbouwer die alle belangen overziet en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Een autonome geest die zijn eigen grenzen kent en tijdig om hulp vraagt. Samen weet je tenslotte meer dan alleen. En bovenal een gezellige en inspirerende collega die ook wil meedenken over waar we met Lindesk naartoe gaan.


Kan iedereen reageren?

Nou, we zijn wel zo eigenwijs om een paar randvoorwaarden te stellen. Zo heb je een academisch of hbo denk- en werkniveau. Ook sta je bij het NIVRE ingeschreven in het register van de branche personenschade. Kennis van of vertrouwdheid met de letselschade- en co-assurantiemarkt is een pre. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar. Heb je meer dan 5 jaar werkervaring in de branche en woon je in Midden of Noord Nederland? Dan zetten we een extra vinkje achter je naam.


Waarom Lindesk?

Bij Lindesk bouwen we enthousiast aan een deskundig team van professionals dat laagdrempelig met elkaar omgaat. We houden van aanpakken en kijken niet op een uur meer of minder. Maar we zijn niet voor niets gevestigd in het bourgondische Den Bosch. Omdat er naast de serieuze zaken waarmee we dagelijks bezig zijn ook ruimte moet zijn voor de goede dingen van het leven. De arbeidsvoorwaarden? Die zijn uiteraard marktconform en passend bij je ervaring. Regel je jouw salaris, pensioen, vakantiedagen en auto liever zelf? Ook daarover valt te praten.


Hoe neem je contact op?

Meer weten? Bel Maarten van der Linden (06-53753332) of Jan Jagers (06-53679107). Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar info@lindesk.nl. Lindesk stelt geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.


0 views
CONTACT

Lindesk | Expertise in Letselschade

Postbus 324

5201 AH  ’s-Hertogenbosch

Burgemeester Loeffplein 70B

5211 RX  ‘s-Hertogenbosch

073-6100122

info@lindesk.nl

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter

Wilt u in contact komen met Lindesk? Of wilt u graag een opdracht verstrekken? Neem dan hier contact met ons op.

 Privacy  |  Klachtenreglement  |  Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Fotografie: Blanksma & Blanksma  |  Webdesign: Arjen de Jong