top of page
Search

Expert-Personenschade


Wat is Lindesk?

Lindesk is een bedrijf met expertise op het gebied van letselschade. Met een team van inmiddels 11 mensen behandelen wij voor verzekeraars en bedrijven letselschades. Wij doen toedrachtsonderzoek, adviseren over aansprakelijkheid en stellen schade vast. Al deze acties zijn erop gericht om onze opdrachtgever en de benadeelde zo snel als mogelijk naar een redelijke oplossing te begeleiden. Omdat men veel waardering heeft voor onze onderscheidende aanpak groeit Lindesk snel.


Onze overtuiging

Oplossingen bereik je alleen met aandacht. Wij kijken met een open, rechtvaardige en frisse blik naar mensen. Zo zoeken we gezamenlijk naar een oplossing in vaak complexe of langlopende letselschadezaken. Dus geen overvolle dossierbestanden en lange takenlijsten. Want alleen de juiste aanpak levert sneller resultaat. Opdrachtgevers zijn enthousiast over onze aanpak. Dit enthousiasme waarderen we en daarbij hoort dat we nieuwe mensen zoeken, Zodat we waar maken waar we voor staan.


Functiebeschrijving Expert Personenschade

Wij zijn op zoek naar een (NIVRE) expert Personenschade. Een duizendpoot. Een open en deskundige gesprekspartner die zich eenvoudig aan de omstandigheden aanpast. Een analytische onderzoeker voor wie de wereld van de aansprakelijkheid geen geheimen kent. Een bruggenbouwer die denkt in belangen en oplossingen, in plaats van standpunten en problemen. Een autonome geest die zijn eigen grenzen kent en durft om hulp te vragen. Samen weet je tenslotte meer dan alleen. En bovenal een gezellige en inspirerende collega die ook wil meedenken over waar we met Lindesk naartoe gaan. Ook als je je nog verder wil ontwikkelen, komen we graag met je in gesprek.


Reageren?

We zoeken iemand met een academisch of hbo denk- en werkniveau op het gebied van letselschade. Een NIVRE inschrijving is een pré. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.


Waarom Lindesk?

Bij Lindesk bouwen we enthousiast aan een deskundig team van professionals dat laagdrempelig met elkaar omgaat. We houden van aanpakken en kijken niet op een uur meer of minder. Maar het moet wel leuk blijven en we zijn niet voor niets gevestigd in het bourgondische Den Bosch. Omdat er naast de serieuze zaken waarmee we dagelijks bezig zijn ook ruimte moet zijn voor de goede dingen van het leven. De arbeidsvoorwaarden? Die zijn uiteraard marktconform en passend bij je ervaring. Regel je jouw salaris, pensioen, vakantiedagen en auto liever zelf? Ook daarover valt te praten.


Hoe neem je contact op?

Meer weten? Bel Maarten van der Linden (06-53753332/maarten@lindesk.nl) of Jan Jagers

(06-53679107/jan@lindesk.nl). Wil je direct solliciteren? Stuur dan een CV met motivatie naar Maarten of Jan. Lindesk stelt geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.


123 views0 comments
bottom of page