top of page
Search

Expert Personenschade (32-40 uur)

Updated: Dec 9, 2021’s-Hertogenbosch, The Netherlands

Wat is Lindesk?

Lindesk is een bedrijf met expertise op het gebied van letselschade. Met een team van 10 mensen behandelen wij voor verzekeraars en bedrijvenletselschades. Wij doen toedrachtsonderzoek, adviseren over aansprakelijkheid en stellen schade vast. Al deze acties zijn erop gericht om onze opdrachtgever en de benadeelde zo snel als mogelijk naar een overeenkomst te begeleiden.


Onze overtuiging

Oplossingen bereik je alleen met aandacht. Wij kijken met een open, rechtvaardige en frisse blik naar mensen. Zo zoeken we gezamenlijk naar een oplossing in vaak complexe of langlopende letselschadezaken. Dus geen overvolle dossierbestanden en lange takenlijsten. Want alleen de juiste aanpak levert sneller resultaat. Opdrachtgevers zijn enthousiast over onze aanpak. Dit enthousiasme waarderen we en daarbij hoort dat we nieuwe mensen zoeken, Zodat we waar maken waar we voor staan.

Functiebeschrijving

Wij zijn op zoek naar een (NIVRE) expert Personenschade. Een duizendpoot. Een open en deskundige gesprekspartner die zich eenvoudig aan de omstandigheden aanpast. Een analytische onderzoeker voor wie de wereld van de aansprakelijkheid geen geheimen kent. Een bruggenbouwer die denkt in belangen en oplossingen, in plaats van standpunten en problemen. Een autonome geest die zijn eigen grenzen kent en durft om hulp te vragen. Samen weet je tenslotte meer dan alleen. En bovenal een gezellige en inspirerende collega die ook wil meedenken over waar we met Lindesk naartoe gaan.

Kan iedereen reageren?

Nou, we zijn wel zo eigenwijs om een paar randvoorwaarden te stellen. Zo heb je een academisch of hbo denk- en werkniveau. Een NIVRE inschrijving is een pré. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar. Heb je meer dan 5 jaar werkervaring in de branche en woon je in Midden of Noord Nederland? Dan zetten we een extra vinkje achter je naam.

Waarom Lindesk?

Bij Lindesk bouwen we enthousiast aan een deskundig team van professionals dat laagdrempelig met elkaar omgaat. We houden van aanpakken en kijken niet op een uur meer of minder. Maar het moet wel leuk blijven en we zijn niet voor niets gevestigd in het bourgondische Den Bosch. Omdat er naast de serieuze zaken waarmee we dagelijks bezig zijn ook ruimte moet zijn voor de goede dingen van het leven. De arbeidsvoorwaarden? Die zijn uiteraard marktconform en passend bij je ervaring. Regel je jouw salaris, pensioen, vakantiedagen en auto liever zelf? Ook daarover valt te praten.

Hoe neem je contact op?

Meer weten? Bel Maarten van der Linden (06-53753332) of Jan Jagers (06-53679107). Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar info@lindesk.nl. Lindesk stelt geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.


254 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page