top of page
Search

Expert-Personenschade of Assistent-Expert om ons ervaren en gezellige team te versterken.


Wat is Lindesk?

Lindesk is een bedrijf met expertise op het gebied van letselschade. Met een team van 10 mensen behandelen wij voor verzekeraars en bedrijven letselschades. Wij doen toedrachtsonderzoek, adviseren over aansprakelijkheid en stellen schade vast. Al deze acties zijn erop gericht om onze opdrachtgever en de benadeelde zo snel als mogelijk naar een redelijke oplossing te begeleiden. Omdat men veel waardering heeft voor onze onderscheidende aanpak groeit Lindesk snel.


Onze overtuiging

Oplossingen bereik je alleen met aandacht. Wij kijken met een open, rechtvaardige en frisse blik naar mensen. Zo zoeken we gezamenlijk naar een oplossing in vaak complexe of langlopende letselschadezaken. Dus geen overvolle dossierbestanden en lange takenlijsten. Want alleen de juiste aanpak levert sneller resultaat. Opdrachtgevers zijn enthousiast over onze aanpak. Dit enthousiasme waarderen we en daarbij hoort dat we nieuwe mensen zoeken, Zodat we waar maken waar we voor staan.


Functiebeschrijving Expert Personenschade

Wij zijn op zoek naar een (NIVRE) expert Personenschade. Een duizendpoot. Een open en deskundige gesprekspartner die zich eenvoudig aan de omstandigheden aanpast. Een analytische onderzoeker voor wie de wereld van de aansprakelijkheid geen geheimen kent. Een bruggenbouwer die denkt in belangen en oplossingen, in plaats van standpunten en problemen. Een autonome geest die zijn eigen grenzen kent en durft om hulp te vragen. Samen weet je tenslotte meer dan alleen. En bovenal een gezellige en inspirerende collega die ook wil meedenken over waar we met Lindesk naartoe gaan. Ook als je je nog verder wil ontwikkelen, komen we graag met je in gesprek.


Functiebeschrijving Assistent Expert Personenschade

Wij zijn ter versterking van ons team op zoek naar op een baken, een houvast, een duizendpoot die zich eenvoudig aan de omstandigheden aanpast. Een flexibele doener die prioriteiten kan stellen en denkt in oplossingen in plaats van problemen. Iemand die administratief en organisatorisch de zaken op een rijtje heeft. Een planner. Iemand die kan schrijven. Iemand die empathisch en menselijk kan communiceren, maar ook begrijpt dat soms een commerciële slag gemaakt moet worden. Een autonome geest die haar eigen grenzen kent en tijdig om hulp vraagt. Samen weet je tenslotte meer dan alleen. En bovenal een gezellige en inspirerende collega die ook wil meedenken over waar we met Lindesk naartoe gaan.


Kan iedereen reageren?

Nou, we zijn wel zo eigenwijs om een paar randvoorwaarden te stellen.


Voor de functie van Expert Personenschade zoeken we iemand met een academisch of hbo denk- en werkniveau op het gebied van letselschade. Een NIVRE inschrijving is een pré. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar. Bij voorkeur ben je woonachtig in Midden of Noord Nederland.


Voor de functie van Assistent Expert/Secretaresse Personenschade zoeken we iemand met een Mbo+ denk- en werkniveau. Je haalt het maximale uit programma’s als Word, Excel en Outlook. Daarnaast ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar. Heb je werkervaring in de letselschadebranche, een vergelijkbaar juridisch werkveld of bijvoorbeeld als kantoormanager? Dan zetten we een extra vinkje achter je naam.


Waarom Lindesk?

Bij Lindesk bouwen we enthousiast aan een deskundig team van professionals dat laagdrempelig met elkaar omgaat. We houden van aanpakken en kijken niet op een uur meer of minder. Maar het moet wel leuk blijven en we zijn niet voor niets gevestigd in het bourgondische Den Bosch. Omdat er naast de serieuze zaken waarmee we dagelijks bezig zijn ook ruimte moet zijn voor de goede dingen van het leven. De arbeidsvoorwaarden? Die zijn uiteraard marktconform en passend bij je ervaring. Regel je jouw salaris, pensioen, vakantiedagen en auto liever zelf? Ook daarover valt te praten.


Hoe neem je contact op?

Meer weten? Bel Maarten van der Linden (06-53753332) of Jan Jagers (06-53679107). Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie naar info@lindesk.nl. Lindesk stelt geen prijs op acquisitie naar aanleiding van deze vacature.


212 views0 comments
bottom of page